Mijn naam is Linda, creatief gezicht achter Tot Kraals. Met veel plezier ontwikkel ik nieuwe activiteiten en maak ik sieraden, naamcadeaus, DIYpakketten ect. In de verkoop op markten en evenementen maar ook tijdens de workshops en kinderfeestjes komen mijn sociale vaardigheden goed tot uiting. Juist deze combinatie maakt Tot Kraals zo leuk!

Als moeder van 2 creatieve dochters was het ieder jaar weer een zoektocht naar een leuke knutselactiviteit voor hun kinderfeestjes.  Vooral hier in de regio is dat lastig.  Mede door mijn creativiteit hebben we altijd leuke kinderfeestjes gegeven, vaak creatief in combinatie met een spel of speurtocht.  Met de kinderfeestjes, kinderfeestjes to Go en speurtochten van Tot Kraals is het nu voor iedereen mogelijk om zo'n leuk feestje te geven, gewoon thuis of juist buiten de deur. 

Het geven van workshops en het werken met kinderen is mijn niet onbekend. Mijn werkverleden draagt hier mooi aan bij,  met heel veel plezier heb ik jaren als verkoopmedewerkster in de speelgoedbranche gewerkt. Hier stond het contact met ouders en kinderen zeer centraal. Na mijn studie Gewichtsconsulente, met als specialisatie kinderen, ben ik een aantal jaren actief geweest in mijn eigen voedingspraktijk.  Voor de praktijk heb ik vele workshops mogen geven en ben ik dankbaar voor de trajecten waar ik deel van heb mogen zijn. Vele mensen vragen mij dan ook; vanwaar de switch van voedingspraktijk naar creatief bedrijf? Hier ligt mijn hart en daar geloof ik in.  Wat ik doe doe ik met passie en veel plezier. 

 Creatieve groet,

Linda

© 2017 - 2023 totKraals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel