Kinderfeestjes 

♦ Minimaal aantal kinderen bedraagt 6 kinderen.

♦ Ouder(s) blijven tijdens het kinderfeestje aanwezig en  ten alle tijden verantwoordelijk voor de kinderen.

♦ Het zou fijn zijn als de ouder hulp kan bieden tijdens het knutselen mocht dat nodig zijn.

♦ Deelname aan kinderfeestjes is op eigen risico.

In overleg wordt een datum en locatie uitgezocht met de activiteit die door jou is uitgekozen (op basis van beschikbaarheid). Via mail of telefonisch spreken we samen het feestje door en zetten we alles op een rij, zo wordt jullie kinderfeestje eccht een feestje! Alle afspraken worden bevestigd op het factuur, deze dient (tenzij anders afgesproken) betaald te zijn binnen de betaaltermijn. Bij een openstaand factuur heeft Tot Kraals het recht het kinderfeestje te laten vervallen.

Ziekte | Kan door ziekte van de jarige job het feestje niet doorgaan?  Wat ontzettend vervelend.  Samen gaan we op zoek naar een nieuwe datum om het feestje alsnog te kunnen vieren. Is er een kinder ziek die  uitgenodigd is op het feestje? Super jammer maar geen reden tot annulering. Vaak wordt er voor de zieke geknutseld en het aandenken thuis gebracht. De prijs blijft de prijs zoals afgesproken.

Annulering | Nadat we samen via de mail of telefonisch het feestje hebben doorgesproken  wordt het feestje definitief geboekt. Bij kinderfeestjes op lange termijn  wordt de boeking  digitaal bevestigd. Voor kinderfeestjes op korte termijn volgt het factuur. Nadat  het factuur is verstuurd beginnen de voorbereidingen voor jullie feestje al en worden er kosten gemaakt. Bij annulering na versturen van het factuur is Tot Kraals gerechtigd 50% van het verschuldige bedrag door te berekenen. Bij annulering binnen 4 dagen voor het kinderffeestje is Tot Kraals gerechtigd om het totale verschuldigde bedrag door te berekenen.

 

Workshops

Na aanmelding wordt er een plekje voor jou gereserveerd en materialen voor je apart gehouden of besteld. Vandaar dat je snel na aanmelding een factuur ontvangt. Als de reservering via de webshop je gedaan en met IDEAL betaald ontvang je een automatische bevestiging. Na betaling is je boeking definitief geboekt. Bij annulering na versturen van het factuur is Tot Kraals gerechtigd 50% van het verschuldigde bedrag door te berekenen. Bij annulering binnen 4 dagen voor aanvang van de workshop is tot Kraals gerechtigd om het totale verschuldigde bedrag door te berekenen.

Mochten er bijzondere omstandigheden zijn of worden er meerdere datums aangeboden voor een workshop? Neem dan contact met mij op voor een persoonlijke oplossing.

Locaties voor workshops kunnen verschillen! De locatie en aanvangtijd wordt kenbaar gemaakt hier op de website. Ook vind je alle informatie betreffende je workshop op het factuur.

 

 

 

 

 

© 2017 - 2020 totKraals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel