Op zoek naar een creatief feestje voor tieners? Dat kan bij Tot Kraals!Het verschil tussen  een kinderfeestje en een  tienerfeestje is de moeilijkheidsgraad. Bij beide feestjes zijn de vaardigheden en de activiteit passend bij de leeftijd.  Het feestje kan plaatsvinden gewoon bij jouw thuis of juist buiten de deur. Het kan allemaal. Beleef een onvergetelijk partij en iedereen gaat naar huis met een superleuke herinnering.

Verreweg de meeste activiteiten worden georganiseerd bij de jarige job thuis, dit wordt als zeer positief ervaren; betaalbaar, makkelijk, geen vervoersproblemen en "wat een luxe" zijn veel gehoorde termen. Liever een feestje buiten de deur? Er zijn 3 leuke locaties met ieder haar eigen voordeel! Knutselzolder Tot Kraals (tot maximaal 7 kinderen), Camping de Gouwe Stek met Blotenvoetenpad (optioneel) naast het mooie Streekbos en Fruitkwekerij 't Keetje met fantastische speelgelegenheid.

VOOR AANVRAAG BESCHIKBARE DATUM OF MEER INFORMATIE klik HIER  . Tienerfeestjes zijn te boeken vanaf 6 kinderen, alle informatie en voorwaarden over de kinder- tienerfeestjes vind je op de pagina "informatie".

© 2017 - 2020 totKraals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel