"Voor ons teamuitje hebben we contact opgenomen om een box samen te stellen naar keuze. Omdat de boxen niet verhuurd waren kon dat. We hebben een hele gezellige middag gehad met binnen - en buitenspellen. In circuitvorm, steeds tegen andere teamleden hebben ze de spellen gespeeld.  Wat de meiden het leukste vonden was de Banana Kick en Indoor Curling. Zelf hadden we er een hoofdprijs, 2de en 3de prijs bijgekocht. De meiden hebben goed gestreden en vooral veel lol gehad. Middag geslaagd!"

Team Excelsior E1, Grootebroek (teamuitje d.d. 16 september 2020)

 

"Een zeer geslaagd feestje! Je merkt dat je met de enthousiamse van de kids de opdrachten zo invult als je wilt. Wij hadden bijvoorbeeld de opdrachten aangepast aan de route, dat ging prima. Alleen... was bij ons de schat gestolen. Ondanks dat hebben we een hele leuke middag gehad. Ik ga je zeker aanbevelen!"

Wiesje, Enkhuizen (speurtocht Unicorn Party d.d. 12 september 2020)

 

"Voor het 9de verjaardagsfeestje  van onze dochter hadden we de Unicorn SpeurParty besteld. Het weer was niet best maar toch besloten om de speurtocht buiten uit te zetten. De meiden vonden het heel leuk! Een leuk detail vonden wij de namen van de kinderen op de puzzels. Het favoriete onderdeel waren toch wel de unicorn badeendjes vangen! Een leuke tocht met veel ruimte voor eigen invulling!"

Inge, Bovenkarspel ( speurtocht Unicorn SpeurParty d.d.  9 september 2020)

© 2017 - 2020 totKraals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel