Kinderfeestjes

Van jouw feestje maken we samen een onvergetelijk partijtje! Om dat samen te bereiken zijn er een aantal regels en  afspraken:

- Kinderfeestjes zijn te boeken vanaf 6 kinderen.

- Bij de activiteit blijft altijd minimaal 1 ouder aanwezig.

- Ouders blijven ten alle tijden verantwoordelijk voor de kinderen.

- De activiteit wordt verzorgd. Natuurlijk laten we de kinderen zoveel mogelijk zelf hun gang gaan,  toch kan het nodig zijn om een extra  paar handen van de ouder(s) te vragen voor hulp tijdens de activiteit. Fijn als de ouder(s) deze dan willen aanbieden.

 

ZIEKTE |  Ziek zijn op de dag van je partijtje. Hoe vervelend is dat, vooral voor de jarige job.  We verzetten het feestje naar een andere datum, deze spreken we ook weer samen af. Is er iemand ziek die bij op partij zou komen? Helaas, maar geen reden om het feestje af te zeggen. Je kunt er voor kiezen om een credit te ontvangen voor, mits het aantal 6 of meer blijft, of ervoor kiezen om toch het werkje te maken voor diegene en deze langs te brengen. Hoe feestelijk is dat! Stel dat ik ziek word...dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op om een passende oplossing te vinden. Dit kan in de vorm zijn van vervallen, verplaatsen of een Kinderfeestje to Go. 

In ieder geval neem bij ziekte zo snel mogelijk contact met mij op, vooral als je een externe locatie van Tot Kraals huurt. Tot 4 dagen voor het kinderfeestje kan deze kosteloos gewijzigd worden, daarna berekenen de locatie de gehele huurkosten. Deze zullen door berekend worden aan u.

 

ANNULERING | Na de definitieve bevestiging wordt jullie feestje al voorbereid. Er worden materialen besteld of apart gelegd. Mochten jullie er toch vanaf zien is Tot Kraals gerechtigd om een deel van de kosten door te berekenen; 50% tot 7 dagen voor het kinderfeestje. Later dan 7 dagen of bij geen communicatie (meer) van uw kant is dit zelfs 100%. Deze kosten  gelden voor de activiteitskosten. Maakt u gebruik van een externe locatie van Tot Kraals en bent u later met annuleren dan 4 dagen voor het kinderfeestje dan worden deze gehele kosten aan jou doorberekend.

TIJDENS DE KINDERFEESTJES WORDT GEWERKT VIA DE OP DAT MOMENT GELDENDE  RICHTLIJNEN VAN HET RIVM. OP DE PAGINA "HET CORONA VIRUS" STAAT DE ACTUELE INFORMATIE EN DE BIJBEHORENDEN AANPASSINGEN.

 

 

Workshops

Tot Kraals maakt gebruik van verschillende locaties, deze worden aangegeven bij de desbetreffende workshop hier in de webshop en ook in de agenda kun je deze zien. Je kunt je op meerdere manieren aanmelden voor een workshop; via de webshop, Facebook of mail. Het makkelijkste is om dit via de webshop te doen, alle gegevens en eventuele keuzes zijn dan al bekend en ook de betaling wordt dan voldaan. Vanaf de  reservering worden er al kosten voor je gemaakt. Materialen worden besteld of apart voor je gehouden. Hier beginnen de kosten dus al. Kosteloos annuleren is dan niet meer mogelijk. Bij annuleren is Tot Kraals gerechtigd om 50% door te berekenen tot 4 dagen voor aanvang van de workshop, daarna 100%. Bij ziekte neem dan even telefonisch contact met mij op, wellicht kun je tijdens een ander moment deelnemen.

 

© 2017 - 2023 totKraals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel