Nieuwsbrief 2021.1

Nr. 2021.1

 

Niet verwacht maar gelukkig goed nieuws tijdens de afgelopen persconferentie.  Een heel mooi deel van de werkzaamheden mag weer opgepakt worden, namelijk de thuisfeestjes voor kinderen t/m 12 jaar. Ontzettend blij en met heel veel zin sta ik weer voor jullie klaar!

 

NIEUW BIJ TOT KRAALS

Tot Kraals breidt het kinderassortiment uit met gespersonaliseerde cadeaus als houten speelgoed, koffertjes en stationary. Alle artikelen kunnen worden bedrukt met naam! Superleuk voor je eigen kind(je) en het perfecte cadeau om te geven. 

Voor het houten speelgoed heb ik gekozen voor het merk Little Dutch, een Hollands merk wat staat voor kwaliteit en kindvriendelijkheid. Er is goed nagedacht over de vormen en mogelijkheden, waardoor kinderen hier optimaal mee kunnen spelen. De kleuren zijn zacht en trendy waardoor deze ook zeer geschikt zijn als accessiorre op de baby- of kinderkamer. Dit maakt Little Dutch het perfecte kraamcadeau tot jouw kindje er zelf mee kan spelen. Wat is er nu leuker dan een cadeau met de naam van jouw kindje!

 

WERKZAAMHEDEN HERVATTEN

Afgelopen dinsdag, 22 maart, kwam het goede nieuws! Kinderfeestjes bij de jarige Job of Jet thuis, t/m 12 jaar, mogen weer onder mijn begeleiding. Tijdens de lockdown merkte ik al dat er nog echt wel kinderfeestjes plaatsvonden en ben iedereen dankbaar die een DIYpakket of Speurtocht heeft besteld. De kinderen hebben stuk voor stuk genoten. Ontzettend fijn dat ik weer aanwezig mag zijn en dat we samen er een onvergetelijk partijtje van kunnen maken. 

Er zijn 2 nieuwe kinderfeestjes toegevoegs aan het aanbod; Bord Deco en Etagere Deco! 

Er wordt gewerkt via de nieuwste richtlijnen van het RIVM. Wil je hier meer van weten? Je vind alle voorwaarden op de website bij "Corona virus". Helaas is het voor nu nog niet mogelijk om workshops te organiseren. 

 

Vriendelijke groet Linda, Tot Kraals

 

Op deze pagina vind je de actuele nieuwsbrief. Wil je deze ook ontvangen? Stuur een mail naar totkraals@gmail.com en geef je op. Dan ontvang jij voortaan ook de nieuwsbrief en ben jij altijd op de hoogte.

© 2017 - 2021 totKraals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel