HAMER MET NAAM

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Standaard verzending 3 - 5 Werkdagen

Per stuk te bestellen. Leuk voor jouw feestje, om cadeau te geven of gewoon voor jezelf.

korte omschrijving

Hoe leuk zijn deze hamers? Lekker stoer  en met jouw eigen naam bedrukt! Deze hamers zijn ook superleuk om te gebruiken tijdens jouw  timmerfeestje.  Het enige wat je nodig hebt zijn een paar houten blokken, latten ect en spijkers* . Misschien ga jij wel hutten bouwen tijdens jouw feestje.....

* voor kinderen is het makkelijk om spijkers in hout te slaan met voorgeboorde gaten.

veiligheid

Laat kinderen nooit zonder toezicht werken met hamers en spijkers maar altijd onder begeleiding van een of meerdere volwassenen.

CADEAUTJE...

Created with Sketch.

De hamers zijn per stuk te bestellen! Dit maakt ze ideaal als cadeau of voor bijvoorbeeld Huttendorp. De gele hamers zijn net iets zwaarder en meer geschikt voor Huttendorp.

Wil je ook jouw eigen  zaag laten personaliseren? € 5.00
Deze wel zelf langsbrengen, na circa 3 werkdagen kun je deze weer ophalen

Productdetails

Created with Sketch.

Rood:

  • Gewicht: 250 gram
  • Lengte: 310 mm


Geel:

  • Gewicht: 300 gram
  • Lengte: circa 31 mm

personalisatie, BESTELPROCES & verzending

Created with Sketch.

Omdat dit artikel gepersonaliseerd wordt kan dit artikel niet retour worden genomen. Let bij het opgeven van de naam op de juiste spelling, de naam wordt geschreven zoals besteld en het lettertype zoals op de afbeelding.

Bestel je de hamer(s) voor jouw feestje of bepaalde datum? Bestel ze dan tijdig. 
Ook voor bestellingen die personaliseert zijn doe ik mijn uiterste best deze binnen 5  werkdagen te verzenden, echter kan het door drukte voorkomen dat het iets langer duurt.
 

BESTELPROCES

Het klopt dat je tijdens het bestelproces 2 maal je gegevens moet invullen, voor de IDEAL betaling wordt je doorgelinkt van Paypal naar IDEAL.  Het is  even meer werk maar geen reden voor twijfel aan de webshop of de bestelling. De bestelling wordt na ontvangst snel verwerkt en uiterlijk  binnen 3 tot 5 werkdagen verstuurd. Ondertussen wordt achter de schermen gezocht naar een manier om IDEAL zonder tussenstap te realiseren en hopelijk lukt dit binnenkort. 

LIEVER AFHALEN?

Wil je de bestelling liever afhalen? Geen probleem! Bij het betaalproces* kun je de verzendoptie "zelf ophalen" kiezen, de verzendkosten vervallen automatisch. Als de bestelling voor je klaar ligt ontvang je een email en spreken we samen een afhaalmoment af.

* op veld KASSA, na "verder naar de kassa".