NATUURSTEEN EXPERIENCE

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Standaard verzending 3 - 5 Werkdagen

Workshops kunnen NIET VERZONDEN worden.

korte omschrijvinG

DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT

Kom jij op de try out van dit nieuwe kinderfeestje? Dit is zeker geen activiteit voor binnen dus gaan we lekker buiten aan de slag met zand, water en natuursteen! Ieder krijgt een emmer gevuld met zand en hele kleine natuursteentjes. Deze gaan we eruit zeven. Als alle steentjes gezeefd zijn kun je op de kaart ontdekken welke (soorten) natuursteen jij gevonden hebt. Tot slot maken we een stoere ketting met een natuursteen hanger. 

Ps. de kleine natuursteentjes krijg je natuurlijk mee naar huis, in een buisje met jouw eigen naam erop. De workshop is inclusief alle materialen en drinken met wat lekkers. Ontzettend leuk voor jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar. Er zijn  8 plekjes beschikbaar, dus meldt je aan.

Normale prijs € 17.50 per kind, omdat dit een try out is geldt eenmalig de prijs van 
€ 13. 50 per kind.

Datum & INFO

Created with Sketch.

Datums:
Donderdag 30 mei van 16.00 tot 17.45 uur
DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT


Per workshop is er ruimte voor 8 kinderen. Wil je meedoen? Meldt je dan aan! De workshop is speciaal voor kinderen en inclusief alle materialen, drinken en wat lekkers.

KNUTSELZOLDER TOT KRAALS

Created with Sketch.

 

Kleinschalige workshop. Maximaal 8 kinderen per keer. 
Ouders zijn tijdens de workshop niet aanwezig, wil je komen kijken? Ontzettend leuk! 
Het laatste kwartier ben je van harte welkom.

Louis Couperushof 4, 1613 MK Grootebroek 

BESTELPROCES

 

Het klopt dat je tijdens het bestelproces 2 maal je gegevens moet invullen, voor de IDEAL betaling wordt je doorgelinkt van Paypal naar IDEAL.  Het is  even meer werk maar geen reden voor twijfel aan de webshop of aanmelding. Na betaling ontvang je ter bevestiging een orderbevestiging. Ondertussen wordt achter de schermen gezocht naar een manier om IDEAL zonder tussenstap te realiseren, hopelijk lukt dit binnenkort. 

TIP

Selecteer tijdens het bestelproces de verzendoptie "zelf ophalen",  de verzendkosten vervallen dan automatisch. Zo betaal je niet te veel en zien wij elkaar tijdens de geboekte workshop.Created with Sketch.