PAASWORKSHOPS

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Standaard verzending 3 - 5 Werkdagen

Workshops kunnen NIET VERZONDEN worden.

korte omschrijvinG

Heerlijk...het wordt weer voorjaar, de kleuren weer lichter en de vogels zingen weer hun lied. Daar wordt je toch vrolijk van! Tijdens de Paasworkshops gaan we dan ook aan de slag met (3D)vogeltjes. 

We toveren een onbewerkt houten doosje om tot dit fantastische voorjaarsdoosje. De vogels schilderen we zelf, aan jou de keuze welk patroon en kleuren je gaat gebruiken. We maken het doosje op met jouw vogel, bladeren, bloemetjes, sisal, mini pompons ect. Wil je er een extra paastintje aangeven? Er zijn ook kuikentjes en leuke eitjes die je kun gebruiken. Leef je uit!

De workshop is inclusief alle materialen en drinken met paaslekkernij. De doosjes gaan lekker gevuld mee naar huis. 

Datum & INFO

Created with Sketch.

Datums:
Donderdag 14 maart van 16.00 tot 17.45 uur
Vrijdag 15 maart van 16.00 tot 17.45 uur

Per workshop is er ruimte voor 8 kinderen. Wil je meedoen? Meldt je dan aan! De workshop is speciaal voor kinderen en inclusief alle materialen, drinken met wat lekkers. En omdat het Pasen wordt, gaat het doosje "lekker" gevuld mee naar huis.

KNUTSELZOLDER TOT KRAALS

Created with Sketch.

 

Kleinschalige workshop. Maximaal 8 kinderen per keer. 
Ouders zijn tijdens de workshop niet aanwezig, wil je komen kijken? Ontzettend leuk! 
Het laatste kwartier ben je van harte welkom.

Louis Couperushof 4, 1613 MK Grootebroek 

BESTELPROCES

 

Het klopt dat je tijdens het bestelproces 2 maal je gegevens moet invullen, voor de IDEAL betaling wordt je doorgelinkt van Paypal naar IDEAL.  Het is  even meer werk maar geen reden voor twijfel aan de webshop of aanmelding. Na betaling ontvang je ter bevestiging een orderbevestiging. Ondertussen wordt achter de schermen gezocht naar een manier om IDEAL zonder tussenstap te realiseren, hopelijk lukt dit binnenkort. 

TIP

Selecteer tijdens het bestelproces de verzendoptie "zelf ophalen",  de verzendkosten vervallen dan automatisch. Zo betaal je niet te veel en zien wij elkaar tijdens de geboekte workshop.Created with Sketch.