'T HIPPE INSECTENHOTEL

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Standaard verzending 3 - 5 Werkdagen

Gebruik deze tekst om je product kort te beschrijven. Wat is het en wat kan het?

KORTE OMSCHRIJVING


Heerlijk, het is weer voorjaar. Weer lekker buiten spelen en de tuin in!  Tijdens de workshop maken we  iets leuks voor de dieren die in de tuin leven! Hoe leuk is dat.

Een blank houten insectenhotel gaan we lekker hip maken. Hoe? We gaan verven en met DecoPatch aan de slag. DecoPatch is speciaal papier wat we gaan verwerken op jouw hotel. Het leuke van dit papier is dat er vele verschillende kleuren en dessins zijn zodat jij er echt jouw hotel van kan maken. Het hotel wordt mooi afgelakt zodat hij bij jou de tuin in kan. Doe je mee?

De workshop is inclusief alle materialen en drinken met wat lekkers en ontzettend leuk voor jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar. Er zijn 12 insectenhotels beschikbaar, dus meldt je aan.

DATUM EN TIJD

Created with Sketch.

Datum: Dinsdag 23 april
Tijd: 16.00- 17.45 uur 

De workshop is speciaal voor kinderen en inclusief alle materialen, drinken met wat lekkers 

KNUTSELZOLDER TOT KRAALS

Created with Sketch.

Kleinschalige workshop, maximaal 12 kinderen per keer. 
Ouders zijn tijdens de workshop niet aanwezig, wil je komen kijken? Ontzettend leuk! 
Het laatste kwartier ben je van harte welkom. 

BESTELPROCES

Created with Sketch.

Het klopt dat je tijdens het bestelproces 2 maal je gegevens moet invullen, voor de IDEAL betaling wordt je doorgelinkt van Paypal naar IDEAL.  Het is  even meer werk maar geen reden voor twijfel aan de webshop of aanmelding. Na betaling ontvang je ter bevestiging een orderbevestiging. Ondertussen wordt achter de schermen gezocht naar een manier om IDEAL zonder tussenstap te realiseren, hopelijk lukt dit binnenkort. 

TIP

Selecteer tijdens het bestelproces de verzendoptie "zelf ophalen",  de verzendkosten vervallen dan automatisch. Zo betaal je niet te veel en zien wij elkaar tijdens de geboekte workshop.