PIRATEN AVONTUUR

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Standaard verzending 3 - 5 Werkdagen

Ga op piratenavontuur tijdens jouw feestje! 

korte omschrijving

Beleef dit unieke avontuur met jouw vriendjes en vriendinnetjes! Het begint allemaal met een brief dus luister aandachtig. Tijdens deze spannende (met een echte tikkende tijdbom) te leuke speurtocht vol piratenopdrachten worden jullie zelf ook echte piraten. Deze speurtocht staat garant voor een leuke tijd vol spel, weetjes, iets lekkers en maken jullie een echte piratenhoed met ooglapje. Beschikken jullie over echte piratenskills als bijvoorbeeld slimheid, behendigheid, inzicht en haaien vangen?  Laat de schatkaart jullie leiden, aan het einde van de tocht zijn jullie voldaan, wacht jullie gepersonaliseerde piratendiploma en zijn jullie echte piraten! Dit avontuur neemt niemand jullie meer af!

Deze speurtocht is uitermate geschikt voor in huis, de tuin (of in combinatie) of in de buurt en voor jongens en meisjes. Het weer maakt  dus niets uit. Ook kun je de speurtocht aanpassen aan de leeftijd van de piraten, is de tocht als groep te spelen of als spannende strijd tussen 2 teams. Kortom heel veel mogelijkheden voor heel veel plezier. 

Het pakket is geschikt voor 6 piraten. 
Kosten extra piraat:  €7.50 pp

 


 dit kun je verwachten

Created with Sketch.

-  Superleuk avontuur vol spanning en plezier.

-  6 piraten opdrachten.

-  Compleet pakket vol materialen voor de opdrachten en het uitzetten 
-  Duidelijke handleiding.

-  Opties voor locatie, leeftijd, het spel
-  Simpele aanvullingen om de beleving nog leuker te maken

-  Gepersonaliseerde diploma's

op jullie afgestemd

Created with Sketch.

Bij bestelling van dit pakket wordt gevraagd de leeftijd van de piraten door te geven. Hierdoor kan het pakket deels op de leeftijd afgestemd worden. De namen worden gevraagd i.v.m. de gepersonaliseerde diploma's. De diploma's worden uitgeprint geleverd in het pakket.

na afloop

Created with Sketch.

Alle materialen mogen jullie houden. De kinderen gaan naar huis vol verhalen, als echte piraten en met gepersonaliseerd piraten diploma.