UNICORN SPEURPARTY

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Standaard verzending 3 - 5 Werkdagen

De leukste unicorn speurtocht van Nederland!

korte omschrijving

De leukste unicorn speurtocht van Nederland! Gewoon bij jouw thuis, in de tuin of in de buurt. Volg de mooiste kleuren van de regenboog, laat je verrassen door de unicorn opdrachten en wordt zelf een unicorn! Een speurtocht vol spelletjes, puzzelen, knutselen, iets lekkers en items om jullie om te toveren tot echte unicorns. Jullie verzamelen kleuren en letters om zo te ontdekken waar jullie creatieve schat ligt verborgen. Gegarandeerd uren speelplezier voor jouw partijtje. 

De tiara's worden in 2 kleuren geleverd, hierdoor kun je  bij sommige opdrachten de groep opsplitsen in team roze en team paars. Tijdens de speurtocht kiezen de kinderen hun eigen 'staart'. Komen er ook jongens op jouw partij? Dan krijgen de unicorns gezelschap van (een) echte cowboy(s)! De opdrachten blijven hetzelfde, natuurlijk is de outfit anders en zijn de teksten aangepast zodat de cowboy(s) zich ook helemaal thuis voelen op jouw feestje.

Deze speurtocht is uitermate geschikt voor in huis, de tuin (een combinatie van beide is ook erg leuk) of in de buurt.  Mooi weer, slecht weer maakt dus niets uit en leuk voor kinderen van 5 tot circa 10 jaar, afhankelijk van de kinderen zelf. 

Het pakket is geschikt voor 6 kinderen. 
Extra deelnemers: € 7.50 p.p. 

 


dit kun je verwachten

Created with Sketch.


-  Een superleuke speurtocht vol speelplezier en unicornpret

-  6 unicorn opdrachten

-  Compleet pakket met alle materialen voor de opdrachten  en het uitzetten
-  Duidelijke handleiding

-  Opties voor locatie, leeftijd en spelmogelijkheden 
-  Tips om heel simpel de speurtocht nog leuker te maken.

op jullie afgestemd

Created with Sketch.

Bij bestelling van dit pakket wordt gevraagd de leeftijd en de samenstelling van de groep. Hierdoor kan het pakket (deels) op de leeftijd afgestemd worden en bevat het pakket de juiste hoeveelheden unicorn- en cowboyartikelen.
De namen worden gevraagd i.v.m. de puzzels, dit worden de gepersonaliseerde diploma's. De diploma's worden uitgeprint geleverd in het pakket.

na afloop

Created with Sketch.

Alle materialen mogen jullie houden, de kinderen gaan allemaal naar huis als unicorn (of cowboy), diploma en een knutselwerkje. De unicorn staarten verschillen per kinderfeestje van kleur, wel zijn de staarten per kinderfeestje van dezelfde samenstelling ( wit met 3 of 4 andere kleuren als roze, blauw, mint, paars ect.). Cowboystaarten zijn altijd zwart.