GEPLANDE WORKSHOPS

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Standaard verzending 3 - 5 Werkdagen

Workshops kunnen NIET VERZONDEN worden, alleen geboekt met begeleiding.

AANMDELDEN

In 2024 organiseert Tot Kraals weer een aantal workshops, zo ook deze hilarische Mr. Dicky. De workshop is inclusief alle materialen, 2 consumpties met overheerlijke bitterbal en een hele hoop gezelligheid! Doe mee en koop hier jouw deelname.

Lukt het je niet op een van deze datums deel te nemen? Vanaf 4 personen is deze workshop ook privé te boeken. Datum en locatie in overleg.

OMSCHRIJVING

Created with Sketch.

De perfecte workshop voor een hilarisch avond. Bij binnenkomst staan de Mr. Dicky's in vol ornaat al voor jullie klaar. De heren zijn maar liefst 18 cm lang en hebben er zin in!
Aan jullie de taak om ze te verven en te pimpen. Hiervoor zijn er diverse soorten hoedjes, mutsjes, zonnebrilletjes, veren, bloemen en glitters aanwezig.  Maak hem chique of juist grappig! Maak er jouw Mr. Perfect van.

LOCATIE & TIJDSDUUR

Created with Sketch.

Vrijdag 12 april
19.30-21.30 uur 

Kosten € 27.50 p.p. 


Locatie: Pampus
Zuiderdijk 6, 1611 MC Bovenkarspel

AANMDELDEN & BETAALPROCES

Created with Sketch.

Het klopt dat je tijdens het bestelproces 2 maal je gegevens moet invullen, voor de IDEAL betaling wordt je doorgelinkt van Paypal naar IDEAL.  Het is  even meer werk maar geen reden voor twijfel aan de webshop of aanmelding. Na betaling ontvang je al snel een orderbevestiging via de mail. Ondertussen wordt achter de schermen gezocht naar een manier om IDEAL zonder tussenstap te realiseren, hopelijk lukt dit binnenkort. 

TIP

Selecteer tijdens het bestelproces de verzendoptie "zelf ophalen",  de verzendkosten vervallen dan automatisch. Zo betaal je niet te veel en zien wij elkaar bij de geboekte workshop.