WORKSHOP 25 FEB

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Standaard verzending 3 - 5 Werkdagen

Deze workshop kan NIET verzonden worden. Kies tijdens het bestelproces de optie "afhalen", de verzendkosten komen te vervallen.

AANMELDEN

In 2024 organiseert Tot Kraals  weer een aantal workshops, waaronder ook de Workshop Happy Hands. De workshop is inclusief alle materialen en koffie of thee met lekkernij. Doe mee en koop hier jouw deelname. 

Workshops gaan door bij minimaal 4 deelnemers, de groep bestaat maximaal uit 10 deelnemers. 

Lukt deze datum niet, vanaf 4 personen is deze workshop ook privé te boeken. Datum en locatie in overleg.

OMSCHRIJVING

Created with Sketch.

We maken een set van 3 armbanden! Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met verschillende materialen en technieken, namelijk:

  • Jasseron met natuursteen
  • Beadalon met  verschillende kralen
  • Elastiek met bedel

Een mooie mix van 3 verschillende technieken waarbij we echt met onderdelen, tangetjes ect, aan de slag gaan.


Om de set geheel naar jouw smaak te maken mag je gebruik maken van het ruime assortiment van tussenstukken, bedels  en de verschillende kleuren, maten en soorten kralen als natuursteen, facetkralen, rocailles. De kleuren verschillen per seizoen, maar zijn altijd up to date.

Het fijne van deze workshop is dat met de keuze van het rijgmateriaal rekening is gehouden dat de armbanden geschikt zijn voor alle (maten) polsen. 

DATUM & LOCATIE

Created with Sketch.

Zondag 25 februari 10.30-12.30 uur
Pand 3-006, Nijverheidsweg 3-006 te Grootebroek

AANMELDEN & BESTELPROCES

Het klopt dat je tijdens het bestelproces 2 maal je gegevens moet invullen, voor de IDEAL betaling wordt je doorgelinkt van Paypal naar IDEAL.  Het is  even meer werk maar geen reden voor twijfel aan de webshop of aanmelding. Na betaling ontvang je al snel een orderbevestiging via de mail. Ondertussen wordt achter de schermen gezocht naar een manier om IDEAL zonder tussenstap te realiseren, hopelijk lukt dit binnenkort. 

TIP

Selecteer tijdens het bestelproces de verzendoptie "zelf ophalen",  de verzendkosten vervallen dan automatisch. Zo betaal je niet te veel en zien wij elkaar bij de geboekte workshop. 

Created with Sketch.