WORKSHOP OP DATUM

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Standaard verzending 3 - 5 Werkdagen

Gebruik deze tekst om je product kort te beschrijven. Wat is het en wat kan het?

AAMNELDEN

In 2024 organiseert Tot Kraals  weer een Quote Workshop. Bij deze workshop kun jezelf kiezen of je een serveerschaal wilt decoreren of toch liever een set van 3 witte tegels, van verschillende formaten. De keuze is aan jou! 
De workshop is inclusief alle materialen en koffie of thee met lekkernij. We sluiten de middag af met een sapje of frisje. Doe mee en koop hier jouw deelname. 

De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers, de groep bestaat maximaal uit 10 deelnemers. 

Lukt deze datum niet, vanaf 4 personen is deze workshop ook privé te boeken. Datum en locatie in overleg..

OMSCHRIJVING

Ga jij liever voor de serveerschaal of voor de set tegels van verschillende formaten? Hieronder een korte uitleg van beide, zodat je een keuze kunt maken. 

Created with Sketch.

QUOTE SERVE

Tijdens deze workshop breng je een tekst en/of afbeelding over op een wit serveerbord. Er is ruime keuze uit verschillende teksten en afbeeldingen in diverse categorieën.  Zo zijn er de leukste afbeeldingen en teksten over eten maar ook vele andere onderwerpen. Heerlijke workshop waar iedereen met dezelfde materialen een heel eigen en persoonlijk bord maakt.

Formaat serveerschaal: 15x 33 cm

QUOTE TILES

 Tijdens deze workshop wordt een set van 3 witte tegels, van verschillend formaat,  omgetoverd tot een echte decoratie set. Dit gaan we doen d.m.v. het overbrengen van tekst en afbeelding op de tegels en ze daarna bewerken. Er is ruime keuze uit verschillende teksten en afbeeldingen in diverse categorieën. Denk bijvoorbeeld aan liefde, vriendschap, eten, slapen en dieren. Door deze keuze kun je een set maken die voor iedere ruimte in het huis geschikt zal zijn; woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, keuken of bijvoorbeeld het toilet. 

 Formaat tegels: 15x15 cm, 15x20 cm en 20x30 cm. 

AANVANG & TIJDSDUUR

Created with Sketch.

Zaterdag 27 januari 14.00-16.30 uur
Zaterdag 23 maart 10.00-12.00 uur

LOCATIE

Pand 3-006, Nijverheidsweg 3-006 te Grootebroek

Created with Sketch.