WORKSHOP OP DATUM

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, excl. verzendkosten

Standaard verzending 3 - 5 Werkdagen

Deze workshop kan NIET verzonden worden. Kies tijdens het bestelproces de optie "afhalen", de verzendkosten komen te vervallen.

AANMELDEN

In 2024 organiseert Tot Kraals weer een aantal Dikke Dame Workshops. De workshop is inclusief alle materialen en koffie of thee met lekkernij. We sluiten de middag af met een sapje of frisje. Doe mee en koop hier jouw deelname. 

Workshops gaan door bij minimaal 4 deelnemers, de groep bestaat maximaal uit 10 deelnemers. 

Lukt het je niet op een van deze datums deel te nemen? Vanaf 4 personen is deze workshop ook privé te boeken. Datum en locatie in overleg.

OMSCHRIJVING

Created with Sketch.

Zijn ze niet leuk deze heerlijke ronde dames! Nog wel een beetje wit bij start maar daar gaan we verandering in brengen.  Deze dames staan bekend om hun felle kleuren, jij kunt kiezen uit een prachtig pallet van rustige en felle kleuren! Na de uitleg ga jezelf aan de slag om te bepalen hoe jouw Dikke Dame eruit komt te zien. 

STUKJE GESCHIEDENIS

De Dikke Dames staan symbool voor sterke vrouwen en vrijheid. Ze zijn ontworpen door de Franse kunstschilderes en beeldhouwster Niki de Siant Phalle (1930 -2002). Haar Nana's zijn wereldberoemd en staan op verschillende plaatsen over de hele wereld. 

Formaat Dikke Dame: 20 cm 

AANVANG & TIJDSDUUR

Created with Sketch.

Zaterdag 13 januari 9.30- 13.00 uur ( Fruitkwekerij 't Keetje)
Zaterdag 27 januari 9.30-13.00 uur (Pand 3-006)
Zondag 25 februari 14.00-17.30 uur (Pand 3-006) VOLGEBOEKT

LOCATIE

Created with Sketch.

Fruitkwekerij 't Keetje & Pand 3-006