"Ja, super genoten!! Benthe is helemaal blij, was erg geslaagd zo en iedereen ging blij met z'n dromenvanger naar huis. Bedankt voor alles, zo geduldig met alle kindjes. Heel leuk"

Chantal, Grootebroek

(kinderfeestje Unicorn Dromenvanger d.d. 29 maart 2024)



"Voor onze lieve vriendin Yvon haar verjaardag een verrassingsavondje gegeven, namelijk een gezellige workshop schilderen van een dikke dames beeldje! Onder leiding van de lieve Linda van Tot Kraals, wat een topper! Gewoon gezellig bij je thuis of op locatie, het kan allemaal... en wat een succes. iedereen zo blij met iets moois naar huis. Een echte aanrader."

Karin, Wervershoof

(privéworkshop Dikke Dames d.d. 21 maart 2024)


"Wat een ontzetten leuke workshop met iedereen zijn eigen aandenken! Nogmaals bedankt voor deze leuke ervaring!"

Wilgaerden LeekerweideGroep 

(bedrijfsworkshop Happy Hands d.d. 28 februari 2024)


"Vandaag wederom een kinderfeestje bij Linda geboekt. Wat was het weer leuk. Linda is behulpzaam voor de kindjes en maakt er echt een feestje van. Voor de jarige een leuk cadeautje en alle kindjes gingen naar huis met een prachtige mozaïek. We kijken weer uit naar het volgende feestje."


Eva, Grootebroek

(Kinderfeestje Mozaïek Feestje d.d. 9 februari 2024)



"Het was ontzettend leuk! Zoeken naar de cadeautjes, stopdans en speuren naar de schatkist. Heel compleet en doordacht. Dank je wel."

Corine, Almere

(speurtocht Unicorn Speurparty d.d. 26 januari 2024)


"Woohoo mijn dochter heeft gisteren een superleuk feestje gehad! Alle kinderen hebben genoten van het knutselen en waren zeer blij met hun juwelendoosje naar huis gegaan. Alles was tip/top geregeld! Linda is ook superlief voor de kinderen."

Kim, Enkhuizen 

(kinderfeestje JuwelenFeestje d.d. 5 januari 2024)


"Lieke heeft een geweldig verjaardagsfeestje gehad, volgens een vriendinnetje zelfs het leukste feestje ooit. Ook wij hebben genoten. We konden lekker een kopje koffie drinken en alles werd georganiseerd! Door de lieve en vriendelijke, maar toch duidelijke manier van benaderen werd het ook geen kippenhok. En 's avonds waren wij niet bekaf, heerlijk! Nogmaals bedankt Linda.

Marjo, Berkhout

(kinderfeestje Snoepsushi d.d.8 december 2023, locatie Oranje Buiten)


"Mijn dochter heeft een heel geslaagd snoepsushi feestje gehad. Het was goed georganiseerd, heel leuk gedaan en het contact met Linda was ook prettig. Zeker een aanrader".

Melanie, Wognum

(kinderfeestje Snoepsushi d.d. 9 november 2023)


"Zo genoten!"

Jolanda, Bovenkarspel

(privé workshop Dikke Dames & Bostipi's d.d. 5 november 2023)


"Echt superleuk! De meiden vonden het super leuk om te doen en ze zijn heel leuk geworden. Met grote dank aan Linda".

Karina, Bovenkarspel

(kinderfeestje Miauwww d.d. 20 oktober 2023)


"Leuke gezellige workshop met gebruik van makkelijke materialen en goede uitleg. Lekker creatief bezig zijn. Zeker een aanrader om te doen!

Sandra, Stedum

(workshop Dikke Dames d.d. 7 oktober 2023)


"Een onwijs gezellige workshop. Linda wat doe je het goed. Het is een hele leuke middag en het ziet er allemaal zo gezellig uit."

Nelly, Grootebroek

(workshop Dikke Dames d.d. 7 oktober 2023)


"Leuk! Superleuk! Zelfs voor de niet creatievelingen zeer goed te doen. Mede door de tips van Linda, anders dan vooraf gedacht een supermooi eindresultaat."

Anouk, Bovenkarspel

(workshop Dikke Dames d.d. 7 oktober)


"Leuke workshop om samen met een groepje te doen. Veel keuze om iets te maken, voor ieder wat wils. Leuke locatie, goede sfeer en iets leuks om mee naar huis te nemen."

Elin, Alkmaar

(workshop Quote Serve d.d. 7 oktober 2023)


"Leuker dan gedacht! Superleuke workshop om met een groepje te doen. Fijne rustige uitstraling."

Janneke, Hoogkarspel

( workshop Quote Serve d.d. 7 oktober 2023)


"Erg leuk om zo creatief bezig te zijn, je hoofd lekker leeg en bezig te zijn om de armbanden te maken. Prachtige kralen, veel keuze, duidelijke uitleg en vriendelijke gastvrije "juf".

Corrie, Lutjebroek

(workshop Happy Hands d.d. 7 oktober 2023)


"Erg leuk, niet eerder sieraden gemaakt. Maar rustige en goede uitleg. Je krijgt zelf de vrije hand in de kleuren en hangertjes. Echt super, gewoon doen!"

Marielle, Grootebroek

(workshop Happy Hands d.d. 7 oktober 2023)


"Het was een supergeslaagd feestje met de piratenspeurtocht. De kinderen vonden het prachtig. Dank je wel."

Dennis, Hoogkarspel

(speurtocht Piraten Avontuur d.d. 5 oktober 2023)



"Afgelopen week hebben wij een heel leuk kinderfeestje gehad van Tot Kraals. Fenne heeft genoten van haar Doodle feestje. Alles was goed verzorgd, goed en uniek materiaal (geen Action). Ik heb zelf niets hoeven doen! De kinderen gingen zitten en ze zijn 2 uur lang rustig bezig geweest, heerlijk om te zien. Dank je wel Linda!"

Petra, Enkhuizen

(kinderfeestje Doodle Feestje d.d. 12 juli 2023)


"Nienke heeft ontzettend genoten. Om pubermeiden van 12 jaar stil te krijgen heb je veel creativiteit (en geduld) nodig en dat is je gelukt. Wat hebben ze genoten. Dank je wel."

Chantal, Hoogkarspel

(kinderfeestje Miauwww Feestje d.d. 29 juni 2023)


"Via de website van het Gouwe Voetenpad bij de camping de Gouwe Stek in Bovenkarspel, kwam ik op de site van Tot Kraals van Linda. De combinatie van het pad en een workshop op locatie maakte voor ons het partijtje van onze dochter compleet en buitenshuis. Contact gelegd met Linda om het e.e.a. na te vragen en kreeg vlot reactie (buitenkantooruren). Linda regelde alles voor ons, dus ook de ruimte bij de camping, de picknickmand, het pad en natuurlijk kwam ze \elf met de door onze dochter uitgekozen workshop. Wij hadden zowel jongens als meisjes, het maken van een sieradendoosje kon ook in een jongensvariant en ook die vonden wij superleuk! Aan alles en iedereen werd gedacht. Je kunt merken dat Linda jaren ervaring heeft. Ze heeft ons helemaal ontzorgd, hierdoor genoten niet alleen de kinderen maar zeker wij ook van dit superleuke partijtje! Een echte aanrader dus!

Annemarie, Wervershoof

(kinderfeestje JuwelenFeestje d.d. 28 juni 2023)


"Linda van Tot Kraals is inmiddels meerdere keren bij Kidshonk Stede Broec geweest. Knutselactiviteiten als dromenvanger maken, regenboog feeëndeurtjes, rupsenspel, decopatch en nog veel meer zorgden ervoor dat we iedere keer als Linda kwam vol zaten met aanmeldingen. De samenwerking met Linda bevalt ons altijd prima en we hopen dan ook dat we volgend schooljaar weer veel leuke knutselmiddagen kunnen organiseren met Tot Kraals."

Kidshonk Stede Broec

(review d.d. 28 juni 2023 n.a.v. diverse workshops)


"Superleuke workshop van Tot Kraals bij ons gehad op ons tuinfeest. De kinderen hebben ervan genoten. Bedankt voor jullie hulp en creativiteit."

Fotoster Fotografie, Venhuizen

(privéworkshop Etagère Deco Ibiza Style d.d. 24 juni 2023)


"Mega gezellig... die meiden hadden verhalen voor 10 en raakte niet uitgesproken over de gezellige middag. Dank je wel!"

Syreeta, Enkhuizen

(kinderfeestje Fee-DeurFeestje d.d. 24 mei 2023)


"Top partijtje, op zaterdagmiddag met een grote groep meiden lekker geknutseld en vervolgens het blotevoetenpad gedaan. Een prachtige combinatie! Voor het knutselen stond alles klaar en was veel mogelijk en elke stap werd goed begeleid door Linda. Wat ik vooral top vond dat het maken van het sieraaddoosje steeds in etappes ging waardoor iedereen zijn aandacht erbij hield! Top en zeer relaxed met prachtige eindresultaten!"

Mark, Venhuizen

(kinderfeestje JuwelenFeestje d.d. 6 mei 2023)


"Nu voor de 3de keer een feestje georganiseerd via Tot Kraals en wederom een enorm succes. Allemaal blije meisjes die met diverse bruisballen naar huis gingen. En het allerliefst vind ik dat Linda altijd een cadeautje heeft voor de jarige."

Eva, Grootebroek

(kinderfeestje BruisballenParty d.d. 14 april 2023)


"Kinderfeestje Bord deco gehad in Oranje Buiten voor mijn 10- jarige dochter en 5 vrienden/vriendinnen. Superleuke locatie om een ontzettend leuke workshop te doen! Aan alles is gedacht. De kids hebben een hele leuke middag gehad met een mooi blijvend zelfgemaakt bord als resultaat".

Marjolein, Grootebroek

(kinderfeestje Bord Deco d.d. 25 maart 2023)


"Het was een TOPfeestje! Alle kinderen waren blij en enthousiast en wilden nog lang niet naar huis. Heel leuk de afwisseling en het was een compleet programma zo. Locatie ook super! Ik hoop dat je hier nog veel leuke feestjes mag geven".

Chantal, Grootebroek

(kinderfeestje Little Diva & Coole Piraten d.d. 18 maart 2023)


"Het was superleuk! Nogmaals bedankt voor de leuke middag.

Suzanne, Blokker

(kinderfeestje Build a Robot d.d. 21 december 2022)



"De meiden hebben genoten" & "Superleuk resultaat. De meiden kwamen blij thuis"

Reacties van ouders

(workshop Kidshonk d.d. 11 oktober 2022)



"Onze dochter heeft afgelopen jaar een superleuk kinderfeestje gehad. Wat hebben de meiden genoten en wat een mooie resultaten! Tot Kraals is echt een aanrader voor een gezellige creatieve middag!

Chantal, Enkhuizen

(kinderfeestje Etagere Deco d.d. 22 juni 2022)



"Superleuke workshop gedaan voor het kinderpartijtje van mijn dochter met Linda. Het RegenboogFeestje was echt heel leuk. Linda weet de aandacht van de kinderen te behouden door onder andere de goede balans tussen spelen en knutselen. De kinderen vonden het geweldig en  de regenboogjes zagen er schittenrend uit. Hij hangt nu mooi op mijn dochters slaapkamer boven haar bed! We gaan Linda zeker nog een keer vragen voor een leuke workshop."

Jolande, Enkhuizen

(kinderfeestje regenboogFeestje d.d. 7 juli 2022)



"Superleuke middag gehad bij 't Keetje, met een workshop van Linda. De meiden hebben superleuke armbandjes geknutseld. Fijne en rustige begeleiding, echt lekker kneuterig. Ook 't Keetje is een aanrad)er. Gezellige ruimte om te knutselen, buiten ook genoeg om te doen om de  energie kwijt te kunnen, zoals speeltuin en skelters. Pannennkoeken toe, echt een feestje."

Christine, Zuidermeer

(kinderfeestje Hippe Sieraden d.d. 6 juli 2022)



"We hebben ontzettend genoten! De kinderen vonden het heel erg leuk om de robots te maken en lieten ze trots aan hun ouders zien. Nogmaals bedankt voor de onwijs leuke middag!

Manon, Grootebroek

kinderfeestje d.d. 24 juni 2022)



"We hebben nu al meerdere keren Linda gevraagd te komen voor een partijtje. Iedere keer is het weer een feestje op zich. Ze betrekt iedereen erbij en zorgt voor een gezellige ontspannen sfeer. Wij zijn blij dat ze doorgaat met het verzorgen van partijtjes".
 

Wencke, Lutjebroek

(kinderfeestje Etagere Deco d.d. 10 juni 2022)



"Vorige week het uitgestelde feestje van mijn zoon gevierd. Tot Kraals verzorgde de creatieve activiteit. Wat hebben de kinderen fantastisch mooie etageres gemaakt. Bedankt Tot Kraals voor deze leuke creatieve middag, de kinderen hebben genoten!

Sandra, Grootebroek

(kinderfeestje Etagere Deco d.d. 8 juni 2022)



"Superleuke middag georganiseerd door Linda van Tot Kraals voor onze dochter die 5 jaar was geworden. Wij hadden voor de optie Little Diva gekozen. Glitter & Glamour spiegeltjes werden geschilderd en gepimpt, nageltjes werden gelakt en daarna een modeshow met boa's en leuke zonnebrillen. De meiden hebben ontzettend genoten en kregen zelfs een lipgloss om mee naar huis te nemen. Een echte aanrader!!

Marjolein, Grootebroek

(kinderfeestje Little Diva d.d. 13 mei 2022)



"Wat hebben we een leuke middag gehad! Het was zo goed voor elkaar allemaal!De kids hebben genoten en hadden uitgebreid verteld over hun koffertje aan hun ouders. Nogmaals onwijs bedankt."

Carolien, Enkhuizen

kinderfeestje Surprise Baby d.d. 11 mei 2022)



"Onze zoon  (8 jaar)  heeft samen met een vriendje deelgenomen aan de paasworkshop. Hij heeft zo genoten! Zijn paastipi staat nog steeds vol trots in zijn kamer. Linda is zo gastvrij en heeft een heerlijke werkruimte. Een dikke aanrader!"

Jolanda, Bovenkarspel

(kinderworkshop Paas-Tipi d.d. 9 april 2022)




"Op 11 maart was het dan zover. Onze Loa mocht haar feestje geven. Wat was het gezellig. Samen met Linda prachtige unicorn spaarpotten beschilderen. Heerlijk rommelen met verf, glitters en lint. Linda deed het erg leuk. Voor elk kind aandacht en een cadeautje voor de jarige. Bedankt voor de leuke dag en tot 1 april."
 
Eva, Grootebroek

(kinderfeestje Glitter & Glamour Unicorns d.d. 11 maart 2022)



"Tot Kraals is een dikke aanrader! Onze dochter Isabelle (8 jaar) heeft een superleuk feestje gehad met haar vriendinnen. Dit komt echt door de inzet van Linda. Tot in de puntjes voorbereid: goede tips en fijne afstemming vooraf. En tijdens het feestje begeleidt ze de meiden vol geduld. Waarbij 11 lieve meisjes 2 uur aan het knutselen zijn geweest en het resultaat mocht er zijn. Linda bedankt!

Suzanne, Grootebroek

(kinderfeestje Surprise Baby d.d.  4 maart 2022)




"De jarige Jet heeft ontzettend genoten! Wat een superfeestje! Dank je wel!!"

Chantal, Grootebroek

(Unicorn Speurparty d.d. 26 februari 2022)



"Mijn dochter van 5 mocht haar eerste partijtje geven. Al eerder had ik Linda op een partijtje gevraagd voor mijn oudste dochter. Ik wist dus dat ik ontzorgt zou worden en dat Linda de leukste creaties maakt. Ook dit partijtje was een succes! De kleine meiden waren ongelofelijk enthousiast en konden al heel goed meedoen! Zeker voor jongere kindjes is dit dus ook al een aanrader.

Sabine, Grootebroek

(kinderfeestje Juwelenfeestje d.d. 16 februari 2022)


 

"Wat een TOP-feestje!"

Inge, Grootebroek

(kinderfeestje Jellyfish d.d. 19 november 2021)



"Novah heeft het ontzettend leuk gehad en de andere kinderen waren ook alleen maar positief.  Van de week gaan de bruisballen testen op vakantie. Nogmaals dank je wel."

Chantal, Zaandam

(kinderfeestje BruisballenParty d.d. 13 november 2021)



"Superleuk! Bente had haar mooiste partijtje ooit! zei ze. Superbedankt voor je geduld en enthousiasme."

Marieke, Bovenkarspel

(kinderfeestje Unicorn Dromenvager d.d. 7 oktober 2021)



"Super bedankt voor vandaag. Zowel de kinderen als de papa en mama hebben zeer genoten!

Linda, Zwaag

(kinderfeestje Hippe Sieraden d.d. 20 september 2021)



"Het pakket was één groot succes! De meisjes hebben genoten van de opdrachten en we konden de middag er mee vullen. Dank je wel voor de snelle service!

Jorien, Haarlem

Unicorn Speurparty d.d. 5 september 2021)



"Nogmaals bedankt voor het feestje van Sem! Wat een feest! Iedereen vond het fantastisch om een robot te bouwen en ze hebben allemaal onwijs hun best gedaan. Super geregeld en leuk dat ze het ook mee naar huis kunnen nemen. Ik heb alleen maar positieve reacties terug ontvangen van de moeders. En onze kids spelen nog iedere dag met hun zelf geschilderde, getimmerde en versierde robots. Voor een volgend kinderfeestje houden we je zeker in gedachte."

Brigit, Grootebroek

(kinderfeestje Build a Robot d.d. 23 juni 2021)



"Heel erg bedankt voor het leuke pakket voor het unicornfeestje. Er was van alles wat, heel erg leuk. De meiden vonden het fantastisch."

Elisa, Beverwijk

(Unicorn speurParty d.d. 21 april 2021)



"Was een superfeestje, alleen maar blije gezichten. Kan het iedereen aanraden!"

Marjolein, Grootebroek

(kinderfeestje 3D Dierdoosjes & Unicorn SpeurParty d.d. 26 maart 2021)




"Het was fantastisch! Iedereen heeft enorm genoten."

Ilse, Grootebroek

(Unicorn SurpriseParty d.d. 13 februari 2021)



"Wat een gezellig partijtje van Lisa gisteren! Bedankt Linda voor het meedenken en het super DIY-pakket (hopelijk kun je er de volgende keer weer gewoon bij zijn)! De etageres zijn stuk voor stuk prachtig geworden."  Reactie Lisa; "Dit was mijn leukste feestje ooit!"

Tanya & Lisa, Grootebroek

(kinderfeestje Etagere Deco d.d. 23 januari 2021)



"Ze heeft het erg leuk gehad! Top voor elkaar zo die zakjes zeg. Superlief dat het cadeautje voor haar. Echt dank".

Anita, Grootebroek

(kinderfeestje DIY-Dromenvanger Pastel d.d. 22 januari 2021)



Voor een aantal evenementen samen gewerkt met Tot Kraals. Samen het concept voor het kinderprogramma uitgewerkt waarbij Linda  altijd met creatieve, leuke ideeën kwam. De kinderworkshops waren altijd goed bezocht. Erg blij met onze samenwerking. Door de workshops heb je zeker bijgedragen aan de doelen van Stichting Hart van Stede Broec, namelijk verbinding en saamhorigheid! Dank daarvoor. "
 
Marcel Ott en Melissa Deenstra,

Stichting Hart van Stede Broec



"Wij hebben de spellenbox van Tot Kraals gehuurd. Het was hartstikke leuk. Alles is in of om huis te spelen. Fijn met slechter weer! De uitleg van de spellen was duidelijk. Ook is het voor all leeftijden leuk. Onze jongste van 3 kon dus ook gezellig mee spelen. Wij hebben er een spellentocht door het huis mee gemaakt. Leuke afwisseling nu ander vertier gesloten is."

Sabine, Grootebroek

(spellenbox In & Om 't Huis d.d. 29 december 2020)




"Wat een gezellig & topfeestje gehad. De kinderen vonden het fantastisch om een huisje te knutselen. Een groot feest. Ze hebben heerlijk geknutseld en waren superblij en trots met de surprise baby's en hun huisje. Ouders vonden het ook geweldig en toen ze - na het feestje- thuis kwamen hebben de kinderen nog de hele middag lief mee zitten spelen met hun huisje en baby. Hier heb je wat aan. Kortom, een groot succes!!! Dank je wel Linda. Top instructie, goede voorbereidingen al gedaan en super leuk idee!

Angela, Maarssen

(Kinderfeestje Surprise Party to Go, d.d. 18 november 2020)



"Wilde je nogmaals bedanken voor het meer dan geweldige feestje van gisteren! Bente heeft genoten en zo ook haar vriendje en vriendinnetjes. Ik heb van de andere moeders alleen maar positieve berichten terug gekregen. We houden je zeker in gedachten voor een volgend kinderfeestje."

Sandra, Purmerend

inderfeestje Surprise Party d.d. 30 oktober 2020)



"Wat hebben de kindjes genoten!!! Superleuk!! Echt een aanrader. Nogmaals bedankt Linda."

Paulien, Hem

(kinderfeestje Surprise Party d.d. 28 oktober 2020)



"Voor mijn dochter die 9 werd heb ik bij Linda het "Little Diva feestje" geboekt. Dit was een heel geslaagd feestje! De meiden mochten met allerlei mooie glitters, diamanten en verf een spiegel versieren. Er werd naar hartelust met Linda gekletst en Linda  begeleidde alles, heerlijk. Alle meiden  mochten een lipgloss grabbelen en de jarige mocht ook nog een cadeautje uitkiezen. Tot slot was er DISCO! Linda bracht gekke brillen en gekleurde boa's mee en de meiden hebben hier heerlijk mee gedanst, dit leverde leuke foto's op. Ik ga de volgende keer zeker weer bij Linda haar aanbod kijken!!"

Nathalie, Westwoud

(kinderfeestje Little Diva d.d. 2 oktober 2020)



"Wat was het leuk zeg! Ik wil je nogmaals bedanken. Alle meiden gingen trots met hun koffertje naar huis. Alles top geregeld zo. Wie weet weer eens tot een ander partijtje".

Eline, Hoogkarspel

(kinderfeestje Surprise Party d.d. 25 september 2020)



"Het was een heel leuk feestje. Alle meiden vonden het te gek! Ze hebben er meteen mee gespeeld. Een feestje om aan te raden. Lekker creatief en met een eigen Surprise baby, oh zo leuk! Dank je Linda voor de geslaagde middag. Groetjes Lily en Loes"

Loes, Oostzaan

(kinderfeestje Surprise Party d.d. 19 september 2020)



"Voor ons teamuitje hebben we contact opgenomen om een box samen te stellen naar keuze. Omdat de boxen niet verhuurd waren kon dat. We hebben een hele gezellige middag gehad met binnen - en buitenspellen. In circuitvorm, steeds tegen andere teamleden hebben ze de spellen gespeeld.  Wat de meiden het leukste vonden was de Banana Kick en Indoor Curling. Zelf hadden we er een hoofdprijs, 2de en 3de prijs bijgekocht. De meiden hebben goed gestreden en vooral veel lol gehad. Middag geslaagd!"

Team Excelsior E1, Grootebroek

(teamuitje d.d. 16 september 2020)



"Een zeer geslaagd feestje! Je merkt dat je met de enthousiamse van de kids de opdrachten zo invult als je wilt. Wij hadden bijvoorbeeld de opdrachten aangepast aan de route, dat ging prima. Alleen... was bij ons de schat gestolen. Ondanks dat hebben we een hele leuke middag gehad. Ik ga je zeker aanbevelen!"

Wiesje, Enkhuizen

(speurtocht Unicorn Party d.d. 12 september 2020)



"Voor het 9de verjaardagsfeestje  van onze dochter hadden we de Unicorn SpeurParty besteld. Het weer was niet best maar toch besloten om de speurtocht buiten uit te zetten. De meiden vonden het heel leuk! Een leuk detail vonden wij de namen van de kinderen op de puzzels. Het favoriete onderdeel waren toch wel de unicorn badeendjes vangen! Een leuke tocht met veel ruimte voor eigen invulling!"

Inge, Bovenkarspel

(speurtocht Unicorn SpeurParty d.d.  9 september 2020)



"Een beetje last minute bedacht mijn dochter voor haar 6de verjaardag een LOLfeestje te willen organiseren en ook nog te willen knutselen. Zelf ben ik niet heel creatief, en alleen een kleurplaat leek me ook wat sober. Via Google kwam ik uit bij het Surprise Party feestje van Linda, Tot Kraals. Wat een superleuk idee; een huisje maken voor een Surprise baby! Het feestje was enorm geslaagd. De meiden hebben ruim 90 minuten zoet zitten knutselen en wilden daarna nog spelen met hun nieuwe huisjes en baby's. Linda levert alle materialen, je hoeft alleen nog maar scharen en stiften te regelen. Supergoede en snelle service, ik had de materialen binnen 2 dagenna bestelling al in huis. Daarbij reageert Linda direct op mails, wat heel fijn is in de stress van het organiseren van een leuk feestje. Kortom: een aanrader!

Liesbeth,  Houten

(kinderfeestje Surprise Party to Go d.d. 2 september 2020)



"Vriendelijke en enthousiaste vrouw die dit feestje kwam geven voor onze 7 jarige diva. Enorm genoten van het knutselen maar vooral van het nagels lakken, de mooie boa's en de modeshow!! Ook mocht de jarige een leuk kadootje kiezen. Zelf had ik een grote spiegel neergezet waarin ze zichzelf konden bewonderen. Goed contact vooraf en was allemaal snel geregeld."

Heidi, Enkhuizen

(kinderfeestje Little Diva d.d. 26 augustus 2020)



"Met mijn collega's had ik al armbanden gemaakt onder leiding van Linda. Mijn dochter vond de armbanden prachtig en wilde ze zelf ook hebben. Ik heb Linda gevraagd of ze een kinderfeestje kon verzorgen voor meiden van 12 en 13 jaar. Dat werd de nieuwe 'Hippe Sieraden de Luxe' workshop. Een zeer gezellige middag bij ons in de tuin. Op de foto's ,die geplaatst zijn hier op de website bij dit kinderfeestje, kun je het prachtige eindresultaat zien!"

Eugenie, Bovenkarspel

(kinderfeestje Hippe Sieraden de Luxe d.d. 14 augustus 2020)



"Dit is een echte aanrader. Ik had Tot Kraals gevraagd voor een sieradenworkshop voor het kinderpartijtje van mijn dochter die 8 jaar werd. Het was supergoed geregeld. Vooraf werd ik keurig gebeld door Linda die alle details met mij heeft doorgenomen. Overal was aan gedacht, de tafel zag er helemaal leuk uit met onwijs veel potjes met kralen in alle kleuren. Het was duidelijk te zien dat al die meiden enorm aan het genieten waren en het heel leuk vonden om te doen. Ze hebben 2 armbanden met ketting gemaakt. Heel veel dank voor dit supergeslaagde feestje."

Christi, Andijk

(kinderfeestje Hippe Sieraden d.d. 29 juni 2020)



"Het was een enorm succes! De koffertjes zijn echt superleuk geworden!

L., Enkhuizen

(kinderfeestje Surprise Party to Go d.d. 19 juni 2020)



"Toen mijn dochter 5 werd mocht ze voor het eerst een partijtje geven. Ik heb Linda toen gevraagd of zij ook met jonge kinderen werkte. Gelukkig had ze een super leuk partijtje voor 5-6 jarigen. We hebben 's middags super mooie armbandjes en kettinkjes gemaakt. De meisjes waren helemaal verguld! Omdat het zo goed bevallen was heb ik (of eigenlijk m'n dochter: "Mama, komt Linda ook op mijn partijtje??"). Linda dit jaar weer gevraagd langs te komen. Dit keer had ik ook jongetjes aan tafel zitten, dus in overleg met linda besloten om voor de unicorn- en raketten spaarpotten te gaan. De kids hebben werkelijk fantastisch mooie exemplaren geschilderd. In de bewoordingen van mijn dochter; een partijtje zonder Linda is geen partijtje!!"

Ingeborg, Grootebroek

(kinderfeestjes Hippe Sieraden d.d. 7 juni 2019 & Glitter Unicorn/ Coole Raketten d.d. 5 juni 2020)



"Louella werd 17 februari 6 jaar. Alle meiden die ze wilde uitnodigen zijn gek op unicorns. Al snel kwamen we uit bij Tot Kraals. Een eigen unicorn schilderen met glitters, een betere combinatie bestaat er bijna niet voor deze groep meiden. Als verrassing niets gezegd, ook niet tegen mijn dochter. Des te leuker werd het uitpakken van de activiteit uit de grote mand. De meiden waren heerlijk bezig met hier en daar wat hulp. Tussendoor nog buiten wat uitrazen was geen enkel probleem. Het was een gezellige boel. Het kadootje voor de jarige dame werd ook erg blij ontvangen. Alle meiden gingen blij en tevreden naar huis met hun zelfgemaakte unicorn. Het was een zeer geslaagd feestje. Louella kijkt al uit om volgend jaar weer een Tot Kraals feestje te mogen geven."

Lydia en Louella, Den Oever

(kinderfeestje Glitter & Glamour Unicorn d.d. 14 maart 2020)



"12 maart vierde mijn zoon zijn verjaardagsfeestje. Deze was verzorgd door Tot Kraals. Het was een geweldige middag. De kinderen waren zeer creatief bezig en het resultaat mocht er zijn. Linda daagt de kinderen uit tot eigen creativiteit en helpt waar nodig. Ze neemt de ouders een hoop zorgen uit handen en dat voelt fijn aan. Als kers op de taart had ze voor de jarige ook nog een presentje mee. Top middag."

Sandra, Bovenkarspel

(kinderfeestje Vrolijke Dieren Pimpen d.d. 12 maart 2020)



"Wij hebben mijn zoons 8ste verjaardagsfeestje door Linda laten organiseren. Een heuze gave robot. Iedereen mag zijn eigen robot maken, iedere leeftijd kan meedoen. Zo kon mijn dochter ook meedoen. Linda is zo lief voor de kinderen en de kinderen mogen hun eigen creativiteit de vrije loop laten. Na een half jaar hebben we de robots nog steeds op tafel staan."

Yvonne, Grootebroek

(kinderfeestje Build a Robot d.d. 11maart 2020)



"Het  feestje was erg geslaagd! Het stappenplan was erg duidelijk en mooie materialen. En zoals je al zei ze gingen er ook meteen mee spelen"

A. , de Lier

(kinderfeestje Surprise Party to Go d.d. 4 juli 2019)



"Wij hebben een supergeslaagd Surprise Party feestje gehad onder leiding van Linda. Wat heerlijk om alles los te kunnen laten. Linda kwam georganiseerd aan met alle materialen in bakjes en genoeg voor iedereen. Ze staat er als rots in de branding, ze blijft lief en geduldig. Duidelijk haar harteding. Aan het einde had ik 8 gelukkige dames met een heel leuk huisje. Linda super bedankt!"

Marloes, Hem

(kinderfeestje Surprise Party d.d. 13 februari 2019)



"Wij hebben nu meerdere workshops gevolgd bij Linda. Samen met de kinderen surprise koffer maken en zelfs voor een jongen worden stoere ideeën uit de kast gehaald. Het wordt allemaal stap voor stap uitgelegd waardoor mijn dochter van net 5 het ook prima kon volgen. Wat een plezier hebben mijn zoon van toen 7 en dochter van 5 gehad bij het maken van de surprise koffer. Onlangs zelf leuke teksten op tegels geschreven met speciale stiften. Het was goed georganiseerd en het was een heerlijk avondje creatief ontspannen. Tot Kraals is een aanrader voor je kinderfeestje of (kinder)workshop."

Yvonne, Grootebroek

(workshops Surprise Party 2019 en Quote Tegels 2020)



"Sanne heeft samen met haar nichtje de Surprise Party workshop gevolgd, samen met haar broer nog de Halloween workshop en het pepernoot taartje maken. Ze gingen altijd blij naar je toe en kwamen nog blijer thuis. In de Coronatijd hebben we 2 DIYpakketten met duidelijke uitleg opgehaald waar we thuis mee aan de slag zijn gegaan. Sanne een Magical Mermaid pakket en Nick een Coole Trollengrot."

Bianca, Hoogkarspel

(diverse workshops 2019 en 2020)



Op onze jaarlijkse zussendag kwamen we bij Linda voor het maken van een krans. We wilden met z'n 8-en de workshop combineren met een lunch en het liefst op één locatie blijven... dat was gewoon mogelijk! Terwijl onze kunstwerken aan het drogen waren stond er in de naastliggende kamer een heerlijke lunch klaar. Goede samenwerking van Linda en 't Keetje. Dat smaakt naar meer, wat ons betreft tot de volgende keer.

Groeten gezusters Hoff

(privé workshop Hollandse Sintkrans 2019)