KINDEREN

Uitverkocht

NATUURSTEEN EXPERIENCE

€ 13,50
Uitverkocht

NATUURSTEEN EXPERIENCE

€ 13,50

Kom jij op de try out van dit nieuwe kinderfeestje? Dit is zeker geen activiteit voor binnen dus gaan we lekker buiten aan de slag met zand, water en natuursteen! Ieder krijgt een emmer gevuld met zand en kleine natuursteentjes. Deze gaan we eruit zeven. Als alle steentjes gezeefd zijn kun je op de kaart ontdekken welke (soorten) natuursteen jij gevonden hebt. Tot slot maken we een stoere ketting met een natuursteen hanger.

Ps. de kleine natuursteentjes krijg je natuurlijk mee naar huis, in een buisje met jouw eigen naam erop. De workshop is inclusief alle materialen en drinken met wat lekkers. Ontzettend leuk voor jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar. Er zijn  8 plekjes beschikbaar, dus meldt je aan.

Datum: Donderdag 30 mei
Tijd: 16.00-17.45 uur
Prijs: € 13.50 p.p.


DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT


Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting, BTW niet van toepassing

Deze ladies komen graag op jouw feestje! We schilderen de dames is een mooie kleur, roze of juist een andere pasteltint. Maken een ketting van echte kralen voor om haar sierlijke hals en lakken haar af. De bloempotjes gaan gevuld mee naar huis  met tuinkers. De zaadjes gaan we zelf planten en als je ze goed verzorgd zie je ze met de dag groeien!

Van te voren wordt de binnenzijde al voor jullie gecoat, zo zijn de flamingo's beter bestand tegen water.

LIEVER EEN BULLEBAKKIE?

Heren kunnen natuurlijk ook meedoen! In plaats van een flamingo kun je kiezen voor een stoer Bullebakkie.

Datum: September 2024
Tijd: 16.00-17.45 uur
Prijs: € 13.50 p.p.

Er is plek voor 8 kinderen en inclusief drinken met wat lekkers. Wil je komen kijken? Ouders zijn het laatste kwartier welkom om te kijken.Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting, BTW niet van toepassing.

HERFST WORKSHOP

€ 15,00

HERFST WORKSHOP

€ 15,00

De workshop van oktober komt te staat in het teken van de herfst. We gaan een 3D schilderij! De vorm van het schilderij is een tipi, deze houten vorm is 5 cm diep en leent zich prima om er een mooi 3D frame van te maken. De buitenzijde wordt geverfd, de binnenzijde opgemaakt met een bosdier, bladeren, bloemetjes en natuurlijk decoratie materiaal. Natuurlijk heb je de keuze uit verschillende soorten dieren en materiaal.

Datum: oktober 2024

Tijd: volgt later

Locatie: Knutselzolder Tot Kraals

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Kosten:€ 15.00 p.p.


Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting, BTW niet van toepassing.

KERST KIDS

€ 15,00

KERST KIDS

€ 15,00

De gezelligste workshop van het jaar! Dit jaar maken we een deccoratie-hanger. Een groot deel van de inkoop is al gedaan, hoe deze er precies uit komt te zien dat weten we in september/oktober. Dan kunnen we het laatste onderdeel van de hanger "shoppen". 

Wat kan ik al wel verklappen? We gaan 1 ornament beplakken, 1 ornament verven en beplakken met pailletten, feesthagels of glitter... klinkt goed toch zover? 

Zoals ieder jaar geheel in kerstsfeer. Dit is een zeer geliefde workshop die ieder jaar (snel) vol zit. Wil je meedoen/ geef je dan alvast op.

 

Datum: december 2024

Tijd: volgt later

Locatie: Knutselzolder Tot Kraals

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Kosten: volgt later

FOTO'S EN MEER INFORMATIE NAJAAR 2024

Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting, BTW niet van toepassing.