"Wij hebben nu meerdere workshops gevolgd bij Linda. Samen met de kinderen surprise koffer maken en zelfs voor een jongen worden stoere ideeën uit de kast gehaald. Het wordt allemaal stap voor stap uitgelegd waardoor mijn dochter van net 5 het ook prima kon volgen. Wat een plezier hebben mijn zoon van toen 7 en dochter van 5 gehad bij het maken van de surprise koffer. Onlangs zelf leuke teksten op tegels geschreven met speciale stiften. Het was goed georganiseerd en het was een heerlijk avondje creatief ontspannen. Tot Kraals is een aanrader voor je kinderfeestje of (kinder)workshop."

Yvonne, Grootebroek ( workshops Surprise Party 2019 en Quote Tegels 2020)

 

"Sanne heeft samen met haar nichtje de Surprise Party workshop gevolgd, samen met haar broer nog de Halloween workshop en het pepernoot taartje maken. Ze gingen altijd blij naar je toe en kwamen nog blijer thuis. In de Coronatijd hebben we 2 DIYpakketten met duidelijke uitleg opgehaald waar we thuis mee aan de slag zijn gegaan. Sanne een Magical Mermaid pakket en Nick een Coole Trollengrot."

Bianca, Hoogkarspel ( diverse workshops 2019 en 2020)

 

Op onze jaarlijkse zussendag kwamen we bij Linda voor het maken van een krans. We wilden met z'n 8-en de workshop combineren met een lunch en het liefst op één locatie blijven... dat was gewoon mogelijk! Terwijl onze kunstwerken aan het drogen waren stond er in de naastliggende kamer een heerlijke lunch klaar. Goede samenwerking van Linda en 't Keetje. Dat smaakt naar meer, wat ons betreft tot de volgende keer.

Groeten gezusters Hoff (privé workshop Hollandse Sintkrans 2019)

 

 

© 2017 - 2020 totKraals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel