KINDERWORkSHOPS

Regelmatig kun je komen knutselen bij Tot Kraals. 
De workshops zijn kleinschalig , inclusief alle materialen, drinken met iets lekkers en zeer geschikt voor jongens en meisjes. 

PAASWORKSHOPS

Heerlijk...het wordt weer voorjaar, de kleuren weer lichter en de vogels zingen weer hun lied. Daar wordt je toch vrolijk van! Tijdens de Paasworkshops gaan we dan ook aan de slag met vogeltjes. 

We toveren een onbewerkt houten doosje om tot dit fantastische voorjaarsdoosje. De vogels schilderen we zelf, aan jou de keuze welk patroon en kleuren je gaat gebruiken. We maken het doosje op met bladeren, bloemetjes, mini pompons ect. Wil je er een extra paastintje aangeven? Er zijn ook kuikentjes en leuke eitjes die je kun gebruiken. Leef je uit!

De workshop is inclusief alle materialen en drinken met paaslekkernij. De doosjes gaan lekker gevuld mee naar huis.

Er komen 2 workshops:
Donderdag 14 maart van 16.00 tot 17.45 uur
Vrijdag 15 maart van 16.00-17.45 uur
Prijs: € 12.50 p.p.

KINDERWORKSHOP april

Eind april gaan we weer iets leuks maken! Binnenkort volgt hier meer informatie over en wordt ook de datum bekend.

KINDERWORKSHOPS

Bijna ieder maand organiseert Tot Kraals een kinderworkshop. Je kunt je hiervoor inschrijven, alleen of samen met een vriendje of vriendinnetje. De workshop worden gegeven op de Knutselzolder en zijn altijd kleinschalig. Zo is er voor iedereen aandacht en volop ruimte voor eigen creativiteit. 

Wil je de workshop liever privé of tijdens jouw kinderfeestje verzorgen? Neem dan via onderstaand formulier contact met mij op, samen kijken we naar de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.