KINDERWORkSHOPS

Regelmatig kun je komen knutselen bij Tot Kraals. 
De workshops zijn kleinschalig , inclusief alle materialen, drinken met iets lekkers en zeer geschikt voor jongens en meisjes. 

BOTER, KAAS & ROZEN

Ik ga op vakantie en neem mee.... juist, jouw eigen reisspel! En het leuke is dat je deze zelf helemaal gaat maken. Het spelbord is meteen een handig zakje op de spelstukken in te bewaren. Ga jij voor insecten met roosjes of juist lekker stoer voor monster en stenen?  Kortom jij maakt jouw eigen unieke spel. 

Wil je meedoen, geef je dan snel op! Deze workshop gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen, maximaal kunnen er 7 kinderen deelnemen.

Dinsdag 20 juni 2023
16.00 tot 17.45 uur
Knutselzolder Tot Kraals
€ 12.50 

HIPPE SIERADEN

Ieder jaar is dit een gewild feestje en kan als workshop niet ontbreken dit voorjaar! Alles mag dit jaar; kralen in verschillende maten en materiaal, felle kleuren,  zachte tinten, hartjes, smileys, bedels, kwastjes en schelpen. Mix en match zelf en creëer zo jouw eigen set van 3 armbandjes.

Wil je meedoen, geef je dan snel op! Deze workshop gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen, maximaal kunnen er 7 kinderen deelnemen.

Zaterdag 24 juni 2023
10.00 tot 12.00 uur 

Knutselzolder Tot Kraals
€ 13.50

MIAUWWW....

Na de zomervakantie starten we met deze heerlijke workshop.  We maken een sieradenschaal met bijpassend doosje.  Beide hebben een leuke poezenvorm. De buitenkant gaan we verven, de binnenkant beplakken. Natuurlijk zijn er vele verschillende kleuren en dessins om uit te kiezen. Ook hebben we een leuke verrassing ... ik kan alleen verklappen dat jouw schaal niet leeg naar huis gaat.

September 2023
Knutselzolder Tot Kraals
€ 12.50

KERSTWORKSHOPS KIDS

Ook dit jaar wordt er een Kids Kerstworkshop georganiseerd! Zodra de datum en het concept bekend is vind je hier alle informatie. Naar verwachting zal dit rond oktober zijn. Eerst gaan we lekker genieten van de zomer.
PRIVE WORKSHOPS 

OP ZOEK NAAR EEN CREATIEVE KINDERACTIVITEIT VOOR BIJ JOU THUIS,

 SPORTCLUB, FEEST, EVENT, MARKT OF OPEN DAG....

Ontdek wat tot Kraals voor jou kan doen!
Neem vrijblijvend contact met mij op, samen kijken we naar de wensen en mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.