Op zoek naar een creatief kinderfeestje? Leef je uit bij Tot Kraals! Gewoon bij jouw thuis of juist buiten de deur. Het kan allemaal. Beleef een onvergetelijk partij en iedereen gaat naar huis met een superleuke herinnering.

Verreweg de meeste activiteiten worden georganiseerd bij de jarige job thuis, dit wordt als zeer positief ervaren; betaalbaar, makkelijk, geen vervoersproblemen en "wat een luxe" zijn veel gehoorde termen. Liever een feestje buiten de deur? Er zijn 3 leuke locaties met ieder haar eigen voordeel! Knutselzolder Tot Kraals (tot maximaal 7 kinderen), Camping de Gouwe Stek met Blotenvoetenpad (optioneel) naast het mooie Streekbos en Fruitkwekerij 't Keetje met fantastische speelgelegenheid.

VOOR AANVRAAG BESCHIKBARE DATUM OF MEER INFORMATIE klik HIER . Kinderfeestjes zijn te boeken vanaf 6 kinderen, alle informatie en voorwaarden over de kinder- en tienerfeestjes vind je op de pagina "Info & Meer" . Tijdelijk is de Knutselzolder niet boekbaar, dit i.v.m. de corona voorschriften. De andere locaties is wel boekbaar, al is dat nu wel lastiger door het coronavirus. Op de pagina "Het Coronavirus" bij "Info & Meer" vind je de actuele aanpassingen die van toepassing zijn op het virus.

© 2017 - 2020 totKraals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel