"Wat een gezellig & topfeestje gehad. De kinderen vonden het fantastisch om een huisje te knutselen. Een groot feest. Ze hebben heerlijk geknutseld en waren superblij en trots met de surprise baby's en hun huisje. Ouders vonden het ook geweldig en toen ze - na het feestje- thuis kwamen hebben de kinderen nog de hele middag lief mee zitten spelen met hun huisje en baby. Hier heb je wat aan. Kortom, een groot succes!!! Dank je wel Linda. Top instructie, goede voorbereidingen al gedaan en super leuk idee!

Angela, Maarssen (Kinderfeestje Surprise Party to Go, d.d. 18 november 2020)

 

"Wilde je nogmaals bedanken voor het meer dan geweldige feestje van gisteren! Bente heeft genoten en zo ook haar vriendje en vriendinnetjes. Ik heb van de andere moeders alleen maar positieve berichten terug gekregen. We houden je zeker in gedachten voor een volgend kinderfeestje."

Sandra, Purmerend (kinderfeestje Surprise Party d.d. 30 oktober 2020)

 

"Wat hebben de kindjes genoten!!! Superleuk!! Echt een aanrader. Nogmaals bedankt Linda."

Paulien, Hem (kinderfeestje Surprise Party d.d. 28 oktober 2020)

 

"Voor mijn dochter die 9 werd heb ik bij Linda het "Little Diva feestje" geboekt. Dit was een heel geslaagd feestje! De meiden mochten met allerlei mooie glitters, diamanten en verf een spiegel versieren. Er werd naar hartelust met Linda gekletst en Linda  begeleidde alles, heerlijk. Alle meiden  mochten een lipgloss grabbelen en de jarige mocht ook nog een cadeautje uitkiezen. Tot slot was eer DISCO! Linda bracht gekke brillen en gekleurde boa's mee en de meiden hebben hier heerlijk mee gedanst, dit leverde leuke foto's op. Ik ga de volgende keer zeker weer bij Linda haar aanbod kijken!!"

Nathalie, Westwoud (kinderfeestje Little Diva d.d. 2 oktober 2020)

 

"Wat was het leuk zeg! Ik wil je nogmaals bedanken. Alle meiden gingen trots met hun koffertje naar huis. Alles top geregeld zo. Wie weet weer eens tot een ander partijtje".

Eline, Hoogkarspel (kinderfeestje Surprise Party d.d. 25 september 2020)

 

"Het was een heel leuk feestje. Alle meiden vonden het te gek! Ze hebben er meteen mee gespeeld. Een feestje om aan te raden. Lekker creatief en met een eigen Surprise baby, oh zo leuk! Dank je Linda voor de geslaagde middag. Groetjes Lily en Loes"

Loes, Oostzaan (kinderfeestje Surprise Party d.d. 19 september 2020)

 

"Een beetje last minute bedacht mijn dochter voor haar 6de verjaardag een LOLfeestje te willen organiseren en ook nog te willen knutselen. Zelf ben ik niet heel creatief, en alleen een kleurplaat leek me ook wat sober. Via Google kwam ik uit bij het Surprise Party feestje van Linda, Tot Kraals. Wat een superleuk idee; een huisje maken voor een Surprise baby! Het feestje was enorm geslaagd. De meiden hebben ruim 90 minuten zoet zitten knutselen en wilden daarna nog spelen met hun nieuwe huisjes en baby's. Linda levert alle materialen, je hoeft alleen nog maar scharen en stiften te regelen. Supergoede en snelle service, ik had de materialen binnen 2 dagenna bestelling al in huis. Daarbij reageert Linda direct op mails, wat heel fijn is in de stress van het organiseren van een leuk feestje. Kortom: een aanrader!

Liesbeth,  Houten (kinderfeestje Surprise Party to Go d.d. 2 september 2020)

 

"Vriendelijke en enthousiaste vrouw die dit feestje kwam geven voor onze 7 jarige diva. Enorm genoten van het knutselen maar vooral van het nagels lakken, de mooie boa's en de modeshow!! Ook mocht de jarige een leuk kadootje kiezen. Zelf had ik een grote spiegel neergezet waarin ze zichzelf konden bewonderen. Goed contact vooraf en was allemaal snel geregeld."

Heidi, Enkhuizen (kinderfeestje Little Diva d.d. 26 augustus 2020)

 

"Met mijn collega's had ik al armbanden gemaakt onder leiding van Linda. Mijn dochter vond de armbanden prachtig en wilde ze zelf ook hebben. Ik heb Linda gevraagd of ze een kinderfeestje kon verzorgen voor meiden van 12 en 13 jaar. Dat werd de nieuwe 'Hippe Sieraden de Luxe' workshop. Een zeer gezellige middag bij ons in de tuin. Op de foto's ,die geplaatst zijn hier op de website bij dit kinderfeestje, kun je het prachtige eindresultaat zien!"

Eugenie, Bovenkarspel (kinderfeestje Hippe Sieraden de Luxe d.d. 14 augustus 2020)

 

"Dit is een echte aanrader. Ik had Tot Kraals gevraagd voor een sieradenworkshop voor het kinderpartijtje van mijn dochter die 8 jaar werd. Het was supergoed geregeld. Vooraf werd ik keurig gebeld door Linda die alle details met mij heeft doorgenomen. Overal was aan gedacht, de tafel zag er helemaal leuk uit met onwijs veel potjes met kralen in alle kleuren. Het was duidelijk te zien dat al die meiden enorm aan het genieten waren en het heel leuk vonden om te doen. Ze hebben 2 armbanden met ketting gemaakt. Heel veel dank voor dit supergeslaagde feestje."

Christi, Andijk (kinderfeestje Hippe Sieraden d.d. 29 juni 2020)

 

"Het was een enorm succes! De koffertjes zijn echt superleuk geworden!

L., Enkhuizen ( kinderfeestje Surprise Party to Go d.d. 19 juni 2020)

 

"Toen mijn dochter 5 werd mocht ze voor het eerst een partijtje geven. Ik heb Linda toen gevraagd of zij ook met jonge kinderen werkte. Gelukkig had ze een super leuk partijtje voor 5-6 jarigen. We hebben 's middags super mooie armbandjes en kettinkjes gemaakt. De meisjes waren helemaal verguld! Omdat het zo goed bevallen was heb ik (of eigenlijk m'n dochter: "Mama, komt Linda ook op mijn partijtje??"). Linda dit jaar weer gevraagd langs te komen. Dit keer had ik ook jongetjes aan tafel zitten, dus in overleg met linda besloten om voor de unicorn- en raketten spaarpotten te gaan. De kids hebben werkelijk fantastisch mooie exemplaren geschilderd. In de bewoordingen van mijn dochter; een partijtje zonder Linda is geen partijtje!!"

Ingeborg, Grootebroek ( kinderfeestjes Hippe Sieraden d.d. 7 juni 2019 & Glitter and Glammer Unicorn/ Coole Raketten d.d. 5 juni 2020)

 

"Louella werd 17 februari 6 jaar. Alle meiden die ze wilde uitnodigen zijn gek op unicorns. Al snel kwamen we uit bij Tot Kraals. Een eigen unicorn schilderen met glitters, een betere combinatie bestaat er bijna niet voor deze groep meiden. Als verrassing niets gezegd, ook niet tegen mijn dochter. Des te leuker werd het uitpakken van de activiteit uit de grote mand. De meiden waren heerlijk bezig met hier en daar wat hulp. Tussendoor nog buiten wat uitrazen was geen enkel probleem. Het was een gezellige boel. Het kadootje voor de jarige dame werd ook erg blij ontvangen. Alle meiden gingen blij en tevreden naar huis met hun zelfgemaakte unicorn. Het was een zeer geslaagd feestje. Louella kijkt al uit om volgend jaar weer een Tot Kraals feestje te mogen geven."

Lydia en Louella, Den Oever (kinderfeestje Glitter & Glamour Unicorn d.d. 14 maart 2020)

 

"12 maart vierde mijn zoon zijn verjaardagsfeestje. Deze was verzorgd door Tot Kraals. Het was een geweldige middag. De kinderen waren zeer creatief bezig en het resultaat mocht er zijn. Linda daagt de kinderen uit tot eigen creativiteit en helpt waar nodig. Ze neemt de ouders een hoop zorgen uit handen en dat voelt fijn aan. Als kers op de taart had ze voor de jarige ook nog een presentje mee. Top middag."

Sandra, Bovenkarspel (kinderfeestje Vrolijke Dieren Pimpen d.d. 12 maart 2020)

 

"Wij hebben mijn zoons 8ste verjaardagsfeestje door Linda laten organiseren. Een heuze gave robot. Iedereen mag zijn eigen robot maken, iedere leeftijd kan meedoen. Zo kon mijn dochter ook meedoen. Linda is zo lief voor de kinderen en de kinderen mogen hun eigen creativiteit de vrije loop laten. Na een half jaar hebben we de robots nog steeds op tafel staan."

Yvonne, Grootebroek (kinderfeestje Build a Robot d.d. 11maart 2020)

 

"Het  feestje was erg geslaagd! Het stappenplan was erg duidelijk en mooie materialen. En zoals je al zei ze gingen er ook meteen mee spelen"

A. , de Lier ( Kinderfeestje Surprise Party to Go d.d. 4 juli 2019)

 

"Wij hebben een supergeslaagd Surprise Party feestje gehad onder leiding van Linda. Wat heerlijk om alles los te kunnen laten. Linda kwam georganiseerd aan met alle materialen in bakjes en genoeg voor iedereen. Ze staat er als rots in de branding, ze blijft lief en geduldig. Duidelijk haar harteding. Aan het einde had ik 8 gelukkige dames met een heel leuk huisje. Linda super bedankt!"

Marloes, Hem (kinderfeestje Surprise Party d.d. 13 februari 2019)

 

 

 

 

 

© 2017 - 2020 totKraals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel