"Het was een heel leuk feestje. Alle meiden vonden het te gek! Ze hebben er meteen mee gespeeld. Een feestje om aan te raden. Lekker creatief en met een eigen Surprise baby, oh zo leuk! Dank je Linda voor de geslaagde middag. Groetjes Lily en Loes"

Loes, Oostzaan (kinderfeestje Surprise Party d.d. 19 september 2020)

 

"Een beetje last minute bedacht mijn dochter voor haar 6de verjaardag een LOLfeestje te willen organiseren en ook nog te willen knutselen. Zelf ben ik niet heel creatief, en alleen een kleurplaat leek me ook wat sober. Via Google kwam ik uit bij het Surprise Party feestje van Linda, Tot Kraals. Wat een superleuk idee; een huisje maken voor een Surprise baby! Het feestje was enorm geslaagd. De meiden hebben ruim 90 minuten zoet zitten knutselen en wilden daarna nog spelen met hun nieuwe huisjes en baby's. Linda levert alle materialen, je hoeft alleen nog maar scharen en stiften te regelen. Supergoede en snelle service, ik had de materialen binnen 2 dagenna bestelling al in huis. Daarbij reageert Linda direct op mails, wat heel fijn is in de stress van het organiseren van een leuk feestje. Kortom: een aanrader!

Liesbeth,  Houten (kinderfeestje Surprise Party to Go d.d. 2 september 2020)

 

"Vriendelijke en enthousiaste vrouw die dit feestje kwam geven voor onze 7 jarige diva. Enorm genoten van het knutselen maar vooral van het nagels lakken, de mooie boa's en de modeshow!! Ook mocht de jarige een leuk kadootje kiezen. Zelf had ik een grote spiegel neergezet waarin ze zichzelf konden bewonderen. Goed contact vooraf en was allemaal snel geregeld."

Heidi, Enkhuizen (kinderfeestje Little Diva d.d. 26 augustus 2020)

 

"Met mijn collega's had ik al armbanden gemaakt onder leiding van Linda. Mijn dochter vond de armbanden prachtig en wilde ze zelf ook hebben. Ik heb Linda gevraagd of ze een kinderfeestje kon verzorgen voor meiden van 12 en 13 jaar. Dat werd de nieuwe 'Hippe Sieraden de Luxe' workshop. Een zeer gezellige middag bij ons in de tuin. Op de foto's ,die geplaatst zijn hier op de website bij dit kinderfeestje, kun je het prachtige eindresultaat zien!"

Eugenie, Bovenkarspel (kinderfeestje Hippe Sieraden de Luxe d.d. 14 augustus 2020)

 

"Dit is een echte aanrader. Ik had Tot Kraals gevraagd voor een sieradenworkshop voor het kinderpartijtje van mijn dochter die 8 jaar werd. Het was supergoed geregeld. Vooraf werd ik keurig gebeld door Linda die alle details met mij heeft doorgenomen. Overal was aan gedacht, de tafel zag er helemaal leuk uit met onwijs veel potjes met kralen in alle kleuren. Het was duidelijk te zien dat al die meiden enorm aan het genieten waren en het heel leuk vonden om te doen. Ze hebben 2 armbanden met ketting gemaakt. Heel veel dank voor dit supergeslaagde feestje."

Christi, Andijk (kinderfeestje Hippe Sieraden d.d. 29 juni 2020)

 

"Het was een enorm succes! De koffertjes zijn echt superleuk geworden!

L., Enkhuizen ( kinderfeestje Surprise Party to Go d.d. 19 juni 2020)

 

"Louella werd 17 februari 6 jaar. Alle meiden die ze wilde uitnodigen zijn gek op unicorns. Al snel kwamen we uit bij Tot Kraals. Een eigen unicorn schilderen met glitters, een betere combinatie bestaat er bijna niet voor deze groep meiden. Als verrassing niets gezegd, ook niet tegen mijn dochter. Des te leuker werd het uitpakken van de activiteit uit de grote mand. De meiden waren heerlijk bezig met hier en daar wat hulp. Tussendoor nog buiten wat uitrazen was geen enkel probleem. Het was een gezellige boel. Het kadootje voor de jarige dame werd ook erg blij ontvangen. Alle meiden gingen blij en tevreden naar huis met hun zelfgemaakte unicorn. Het was een zeer geslaagd feestje. Louella kijkt al uit om volgend jaar weer een Tot Kraals feestje te mogen geven."

Lydia en Louella, Den Oever (kinderfeestje Glitter & Glamour Unicorn d.d. 14 maart 2020)

 

"Wij hebben mijn zoons 8ste verjaardagsfeestje door Linda laten organiseren. Een heuze gave robot. Iedereen mag zijn eigen robot maken, iedere leeftijd kan meedoen. Zo kon mijn dochter ook meedoen. Linda is zo lief voor de kinderen en de kinderen mogen hun eigen creativiteit de vrije loop laten. Na een half jaar hebben we de robots nog steeds op tafel staan."

Yvonne, Grootebroek (kinderfeestje Build a Robot d.d. 11maart 2020)

 

"Het  feestje was erg geslaagd! Het stappenplan was erg duidelijk en mooie materialen. En zoals je al zei ze gingen er ook meteen mee spelen"

A. , de Lier ( Kinderfeestje Surprise Party to Go d.d. 4 juli 2019)

 

"Wij hebben een supergeslaagd Surprise Party feestje gehad onder leiding van Linda. Wat heerlijk om alles los te kunnen laten. Linda kwam georganiseerd aan met alle materialen in bakjes en genoeg voor iedereen. Ze staat er als rots in de branding, ze blijft lief en geduldig. Duidelijk haar harteding. Aan het einde had ik 8 gelukkige dames met een heel leuk huisje. Linda super bedankt!"

Marloes, Hem (kinderfeestje Surprise Party d.d. 13 februari 2019)

 

 

 

 

 

© 2017 - 2020 totKraals | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel